Tort pentru mama

de MIUTA in Torturi, 29 Iun 2011 | 9693 vizualizari

 

Tortul l-am facut pentru scumpa mea mama.L-am dus de ziua ei si l-am servit impreuna cu intrega familie dupa ce am servit o masa copioasa facuta de mamica mea draga.
La multi ani mama!!!

 

INGREDIENTE

  • foi de tort de vanilie(din comert)
  • 2 budinci de ciocolata
  • 300 g unt
  • 800 ml lapte
  • o esenta de rom
  • 10 linguri zahar pudra
  • 200 ml frisca
  • 50 ml sirop de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort pentru mama:

Eu am avut foi de tort din comert.Asa ca am inceput sa fac crema.

Am pus 600 ml lapte la fiert.Am amestecat budinca cu zaharul pudra si 200 ml lapte.

Am turnat budinca peste laptele care fierbea si am amestecat bine sa nu faca cocoloase.

Am lasat sa fiarba pana s-a ingrosat budinca si am dat-o la rece.

Am amestecat bine untul pana devine spuma.

Cand budinca sa racit am amestecat-o cu untul si esenta de rom.

Am insiropat foile cu sirop de visine combinat cu apa.

Am impartit crema in doua si am umplut tortul.

Am mixat frisca si am ornat tortul cu ea.

A fost un tort simplu de facut dar foarte gustos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort pentru mama" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort in doua culori cu crema de vanilie si jeleu de caise